Защо Ре Енерджи?

Това, което ни отличава е комплексният подход към предоставянето на целия пакет от услуги по пътя към чистата енергия, водещи до:
Енергийна независимост
Докоснете се до безкрайната топлина, идваща от земните недра.  Предоставяме ви широка гама от услуги, водещи към желаната енергийна независимост без да вредим на природата и да нарушаваме екологичния баланс. 
Ниски оперативни разходи
Възползвайте се от най-висока ефективност на най-ниска цена. Ре Енерджи ви осигурява доставка на енергия, която е акумулирана от земята  и не се влияе от външни фактори. Ние ви гарантираме спокойствието, което не е подвластно на  изменения на цените на изкопаемите горива, ток и вода.
Удобство и комфорт
Насладете се на комфорта на вашия дом, без да се тревожите за ефективното функциониране на нашите системи. Геотермалните решения на Ре Енерджи Инженеринг изискват минимална поддръжка, в сравнение с алтернативни технологии.
Специализиран контрол на качеството
Ефективен контрол на процесите. Ре Енерджи е една от първите компании в Европа, ползваща високотехнологична апаратура за специализиран контрол на качеството при изграждане на геотермални сондажи.
Безопасност
Без пламъци и без изпарения. Отоплението на гориво произвежда сериозни вредни емисии - въглероден оксид, серен
диоксид и азотен диоксид, които са опасни за здравето. Геотермалната енергия е безвредна, ефективна и екологична, тъй като е ресурс от природата.
Свръхефективност
Високата енергийна ефективност често се свързва с инвестиране на повече средства. При геотермалната енергия обаче е точно обратното. Нашите системи спестяват над 75% енергия за отопление и над 85% за охлаждане.
Възобновяема технология
Геотермална енергия = напълно възобновяем източник. Горещите резервоари в Земята се запълват естествено, без нуждата от външни намеси, което я прави едновременно устойчива и екологична.
Дълготрайно оборудване
Дълъг експлоатационен живот на системите. Гарантираме ви надеждно отопление и охлаждане за десетилетия напред. Доказано е, че при правилно функциониране геотермалните термопомпи могат да издържат повече от 100 години!
Универсален източник
Инвестицията в нашите системи винаги си заслужава. Благодарение на тях вие си осигурявате комфорт през цялата година, независимо от сезона. Те са подходящи за вашия дом, къща, офис и сграда.

Нашите проекти

От 2009 г. насам Ре Енерджи е изпълнила успешно над 150 обекта в цялата страна. За да се запознаете от близо с тях, разгледайте нашата карта.
Map results homepage
Вижте всички

Партньори

Благодарение на нашите дългогодишни партньори, успяваме да предоставим най-иновативните материали и технологии в сферата на енергийната ефективност.

Как да се свържете с нас?

Доверете се на специалистите, за да получите правилното инженерно решение! Нашият екип ще отговори на всички ваши въпроси. Заявете консултация тук:
Свържете се
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram